SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ordu Değil, Millet Korur'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Organize Sanayi 2. Arıtma Tesisi keşfinin imzalandığını ve bir haftada ilan tarihinin açıklanacağını bildirdi.

1. Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret edip, 1. Organize Sanayi Bölgesi Derneği Başkanı Ali Abbas Daşan ve yönetimi ile görüşen ve sonra da fabrikaları gezen Fındıklı, burada basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

1. Organize Sanayi Bölgesi'nin devamına kurulan 3. Organize Sanayi Bölgesi'nin 12 bin dönüm alanının Malatya'nın uzun süre ihtiyacını karşılayacağını söyleyen Fındıklı, "Malatya'nın 2020 yılına kadar sanayi parseli ihtiyacı karşılanmış oldu. Yatırımcılar 2020 yılına kadar bedava parsel imkanına kavuşmuş oldu" ifadelerini kullandı.

Organize sanayi bölgesine kurulacak 2. arıtma tesisi için de Fındıklı şunları söyledi: "Bugün itibarıyla keşifler imzalandı. Bir hafta içinde ilan tarihini açıklama imkanım olacak."

12 Eylül'de yapılacak olan referandumla ilgili de konuşan Fındıklı, "Demokrasinin kalitesi ne kadar çok artarsa, o ülkenin geliri, pasaportunun değeri, insanın değeri o kadar artar. Onun için Türkiye'deki ana problemlerden birisi demokrasi kalitesinin yerli yerinde olmamasıdır" ifadelerini kullandı.

Fındıklı şöyle konuştu;

"Cumhuriyetin koruyucu ve kollayıcısı ordu değil, millettir. Ordu milleti korumakla görevidir. Ordu'nun görevi sınırları ve milleti korumaktır. Dolayısıyla taşları yerli yerine yerleştirilmesi lazım. Yeni anayasada da taşlar yerli yerine oturacak. Devletin bütün kurumları bu milleti korumakla görevidir. Şimdiye kadar cumhuriyeti korumak ve korumak ordunun göreviymiş gibi lanse edilmiş. Anayasal hak olarak algılanmış. Halbu ki, demokrasilerin olduğu her yerde Anayasa'nın görevi milleti korumaktır. Yeni Anayasa ile taşlar ve düzen yerli yerine oturacaktır. Yargı, ordu ve parlamento yeni anayasa ile yerli yerine oturacak"

1. Organize Sanayi Bölgesi Derneği Başkanı Ali Abbas Daşan ise, "Referandumda evet oyu kullanacağımızı defaten söyledik. Sayın vekilimiz de Malatya'nın sorunlarını iyi bilen ve takip edendir. Özellikle organize sanayi bölgesiyle ilgili sorunlarımız olunca her zaman vekilimizle görüşüyoruz, istişare ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız