SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ordu Hazırlığı Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Pazar akşamı kendi sahasında Manisaspor karşısında 4-0'lık skorla yenilerek hezimete uğrayan Malatyaspor bir günlük iznin ardından Ordusupor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Bu arada Manisa maçındaki düşük performansları nedeniyle kaleci Emrah ve forvet oyuncusu Mehmet Albayrak'a yönetim kurulu kararıyla para cezası verildiği bildirildi.

İLK ANTRENMAN..
Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde Teknik Direktör Kadir Özcan yönetiminde tam kadroyla yapılan antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlemlendi.

Antrenman öncesi futbolcularla sahada bir toplantı yapan Teknik Direktör Kadir Özcan, oyunculara uyarılarda bulundu. Özcan, “Biz işimize bakacağız. Bizim işimiz sahada. Geçmiş geride kaldı, önümüzdeki maça iyi hazırlanacağız” dedi.

Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, istasyon hareketleriyle idman sona erdi.

Malatyaspor'un Cumartesi günü oynanacak Ordu maçı için Cuma günü Malatya'dan ayrılması bekleniyor.

CEZA..
Bu arada Malatyaspor yönetiminin, Manisa maçındaki performansları nedeniyle Kaleci Emrah ve forvet oyuncusu Mehmet Albayrak'a 25'er bin YTL para cezası verdiği öğrenildi.

KULİSLERDE KONUŞULAN..
Öte yandan Malatyaspor'daki son Manisa maçında alınan ağır yenilgi nedeniyle teknik direktör Kadir Özcan'ın "topun ağzında" olduğu, yeni bir teknik direktör arayışının başladığı da öne sürüldü. Kulislerde Ziya Doğan adının telaffuz edilmeye başlandığı iddia edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız