SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ordu İçindeki Bir Avuç Çapulcu.."

0
Güncellendi - 2016-07-22 06:42:45
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya’da “Milli İrade” nöbeti vatandaşların yoğun katılımlarıyla devam ediyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, darbe teşebbüsüne karşı devam eden “Milli İrade” nöbetinin altıncı gününde yaptığı konuşmada, “Altı değil, 66 günde olsa nöbetimizi tutacağız” dedi.

Hükümet Meydanı önünde sabaha kadar devam eden protesto gösterilerinde Kuran-ı Kerim okuyarak, sık sık tekbir getiren Malatyalılar, ellerinde Türk Bayraklarıyla çeşitli sloganlar atarak, darbeye tepki vermeyi sürdürüyor.

BAŞKAN POLAT TARAFINDAN OKUNAN ‘BİZ KISIK SESLERİZ’ ŞİİRİNE ALANDA BULUNANLAR EŞLİK ETTİ

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın “Milli İrade” nöbetinin altıncı gününde yaptığı konuşmada, okuduğu “Biz Kısık Sesleriz” isimli şiire alanda bulunanlar eşlik etti. Başkan Polat’ın konuşmasının sonunda sunucunun sayın başkanımızın sesinden Arif Nihat Asya’nın ‘Biz Kısık Sesleriz’ şiirini dinleyelim teklifini geri çevirmeyen Başkan Polat’a alanda bulunanlar eşlik ederek hep bir ağızdan şiir okudu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Merkez İlçe Belediyelerin Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ve binlerce vatandaşın katılımıyla altıncı gününü tamamlayan “Milli İrade” nöbetine gösterilen ilgi her geçen artıyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘meydanlarda durun’ dediği müddetçe bizler meydanlarda olacağız” dedi.

BAŞKAN POLAT, “ÇOCUKLARIMIZ REİS İÇİN AĞLAMAYACAK, BİZ ONUN ARKASINDA DİMDİK DURACAĞIZ”

Konuşmasında, Malatya’nın sonuna kadar darbeye ve darbecilere ‘hayır’ dediğine sık sık vurgu yapan Başkan Polat, “Malatyalı kardeşlerimiz bu onurlu ve asil duruşuyla geleceğine sahip çıkıyor. Malatya meydanlarda direnmekte, mücadele etmektedir. Hakkın ve adaletin yanında temsilcisidir Malatya. Her gün bu meydanlar hınca hınç dolmaktadır, caddelerimiz ve sokaklarımızda darbeye hayır sesleri yükseliyor. Gündüzleri işimizde, geceleri ise nöbete devam ediyoruz. Başkumandanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘meydanlarda durun’ dediği müddetçe bizler meydanlarda olacağız. Altı gün değil 66 günde olsa bu nöbetimizi tutacağız. Vatandaşlarımız ‘Babam Menderes, ben Özal için ağladım, çocuklarım Erdoğan için ağlamayacak” diye alanlarda pankart açıyor. Çocuklarımız Reisimiz için ağlamayacak. Biz onun arkasında dimdik duracağız. Bu dik ve onurlu duruş Malatya’ya yakışır” dedi.

BAŞKAN POLAT, “ÜLKESİNİ, BAYRAĞINI, VATANINI SATAN ALÇAKTIR, REZİLDİR”

Darbe teşebbüsünün Amerika’da oturan bir meczubun yaptığını sözlerine ekleyen Başkan Polat, “Aziz ordumuz içerisindeki bir avuç çapulcunun darbe girişimlerine bugünde dur dediğimiz gibi, yarında dur diyeceğiz. Bu darbeyi yapana idam bile azdır, o idamı da hak etmiyor. Ülkesini, milletini, vatanını, bayrağını satan alçaktır, rezildir. Bu meydanlar tüm Dünyaya, Pensilvanya’ya ilan ediyor ki; biz hakkın ve adaletin yanındayız” dedi.

Bülten

b1

b2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız