SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ordu- Üniversite Konseri

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:01:12
Ordu- Üniversite Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Şehitler Günü nedeniyle 2. Ordu Bölge Bandosu ile İnönü üniversitesi Gençlik Orkestrası ve Korosu tarafından ortak anma konseri düzenlendi. 

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki “Tarihten günümüze Şehitlerimiz” temalı konserde 2. Ordu Bandosu ile üniversitenin Gençlik Orkestrası ve Korosu sahnede birlikte yer aldı.

Konserde O Furtuna, Bozkırın Sesi, İzmir’in Dağlarında, Alay Marşı, Eledim Eledim, Çanakkale Türküsü, Çanakkale Oratoryosu, Yeni Cami Avlusunda, Ses ve Nefes, Vatan Marşı ve İleri Marşı adlı eserler seslendirildi. Konserde tarihsel gelişimi ise Erhun Erdoğan ile İdil Acim anlattı. Konser ilgiyle izlendi.

Şef Bando Yarbay Mert Asıl tarafından yönetilen konseri Vali Vasip Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu ile birlikte kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kalabalık bir topluluk izledi.Konser sonucunda Vali Şahin ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Mendi, birlikte sahneye çıkarak, çiçek sunup, teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız