SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduevi Karşısında Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2018-08-01 03:05:19
Orduevi Karşısında Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Orduevi karşısındaki olayda, taksiyle gelen saldırgan, kaldırımda duran bir kişiye silahla ateş açtıktan sonra kaçtı. Polis, olayda yaralandığı öne sürülen mağduru ve silahlı saldırıyı yapan şahsı bulmaya çalışıyor.

Olay, Pazartesi'ni Salı'ya bağlayan gece yarısından sonra saat 01.00 sıralarında Orduevi'nin karşısında, İsmetpaşa Parkı (Hürriyet Parkı)'nın yanındaki kaldırımda meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde olay yerine 2 arkadaşının da bulunduğu taksiyle gelen ve adının Murat A. olduğu bildirilen silahlı şahıs, kaldırımda bulunan Furkan K. adlı şahsa ateş ettikten sonra, yeniden taksiye bindi ve kaçtı. Orduevi görevlileri ve vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

Saldırganın, olayın ardından 2 arkadaşının da bulunduğu taksinin şoförünü silahla tehdit edip Sivas Caddesi yönüne doğru kaçtığı, şahısların Sivas Caddesi'nde araçtan indikleri bildirildi. Saldırganın ateş ettiği şahsın ise Mehmet Buyruk Caddesi'ne doğru uzaklaştığı, buradan da Hastane Caddesi'ne geçtiği bildirildi. Polis ilk araştırmaları sırasında, çevrede şahısların izine rastlayamazken, saldırının hedefi olan Furkan K. adlı şahsın gözünden yaralı olduğu öne sürüldü.

Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

POLİS TAKİBİNDE 2 YAKALAMA..

Öte yandan, Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında plakasız motosikletten şüphelenen polis ekibi, dur ihtarına uymayan motosikletliyi Mücelli Caddesi'nde kıstırdı. Motosiklet sürücüsünün üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 mermi bulundu.

Ekibin motosiklet sürücüsüne müdahalesi sırasında, çevredeki bir kişinin panikleyerek, elindeki bir paketi park halindeki otonun altına attığını farkeden polisler, pakette üretimi ve kullanımı yasak olan 17 adet uyarıcı Extacy hap bularak, bir müdahalede 2 ayrı suçun faillerini yakalamış oldular.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ferhat (5 yıl önce)
    Malatya vali ve emniyet müdürü değişmeli her hafta bi olay oluyor önceden böyle değildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • gandalf (5 yıl önce)
    Suçlulardan çok polis var ama yeterli denetim yapılmıyor. Ve cezalar yetersiz kalıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Hani münferit olaylardi..!!! Hergun bir olay ...Kışla hergece gürültü patırtı ...Belediye her önüne gelene pavyon ruhsatı veriyor ...Malatya tüm zamanların en emniyetsiz şehri oldu ....mülki amirler ne zaman tedbir alacak...?
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Her gün silahla ateslemeler, birilerini vurmalar, bicaklamalar, kavgalar, feci trafik kazalari, vs. bunlar olmak zorundami? Hepsi yasal yollarla engellenebilecek eylemlerdir. Yetkililer anlasilan olay yerlerine polis göndermekten baska birsey yapmiyorlar. Birgün bile Malatya olaysiz gecirmiyor. Hani on milyonluk sehir olsa anlasilir. Böyle olmuyor! Sehirde yasam kalitesi düsüyor, ismi lekeleniyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (5 yıl önce)
    malatya polisi sadece radar atıyorlar
    0
    0
    Yanıtla