SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ordumuza Güvenmekteyiz..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya (fotoğrafta soldan 3.), terörü bitirmeye kararlı olduklarını belirterek, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ve AK Parti iktidarı bu konuda kararlıdır. Biz Ordumuza güvenmekteyiz" dedi.

Çetinkaya, Malatya'da milletvekili adayları ve parti yöneticileriyle yaptığı toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. AKP'nin 22 Temmuz'da daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkarak yeniden tek başına iktidar olacağını söyleyen Çetinkaya, "Demokrasi tarihinde şimdiye kadar, görülmemiş bir başarı sağlayacağız. Çünkü son yaptığımız kamuoyu araştırmaları onu göstermiştir, büyük bir başarıyla sandıkta milli irade zaferini AK Parti lehinde tecelli ettirecektir. AK Parti güçlü kadrosuyla 22 Temmuz akşamı yeniden iktidara gelecektir" dedi.

Terör konusuyla ilgili olarak basın mensuplarının soruların cevaplandıran Çetinkaya, "Türkiye'nin güvenliği ve asayişi için hükümetimiz gereken ne ise her zaman onu yapmaya hazırdır ve buna da muktedirdir. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ve AK Parti iktidarı bu konuda kararlıdır. Biz ordumuza güvenmekteyiz. AK Parti iktidarı da insanlığın en büyük düşmanı olan bu terör ve terör belasından ülkemizi kurtarmak için ne yapması gerekiyorsa onu yapmaktadır ve yapmaya devam edecektir. Bu konuda her türlü akla gelen ve gelmeyen içerde ve dışarıdan tüm tedbirler alınmaktadır. Onun için şimdiden bunları dillendirmek istemiyorum. Ama bilin ki, mutlaka ve mutlaka terör konusunda iktidarımız bunu Türkiye'de bitirmeye kararlıdır. Eninde sonunda herkes hakkettiği cevabı alacaktır" şeklinde konuştu.

Sağ ittifakla ilgili bir soruya yanıt veren Çetinkaya, "Bizim bir atasözümüz vardır; 'Kem aletle, kemalet olmaz'. Onun için netice itibariyle halk kararını vermiştir. Ne yaparlarsa yapsınlar, karşımızdaki bütün muhalefeti, aşağıdan yukarı, yukarıdan aşağıya toplayın bir AK Parti edemiyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak da Çetinkaya, halkın önüne sandığı götürmek istediklerini ancak muhalefetin bundan da kaçtığını söyleyerek, "Kaçamazlar, millet bunların yakasına yapışacak ve en doğru olanı millet yapacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız