SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ordu'ya Kumpas, AKP'ye Darbe!

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:38:15
Ordu'ya Kumpas, AKP'ye Darbe!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Türkiye’de ekonomik ile siyasi istikrar, sosyal devlet anlayışı ve demokrasinin temelleri milletin destekleriyle 12 yıldır sağlamdır” dedi. Milletvekili Çalık'ın, AKP'nin mağdur olduğu girişimler arasında saydığı Balyoz, Ayışığı vs. ile ilgili iddiaları, AKP milletvekili ve Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan "orduya kumpas" olarak nitelendirmişken, Çalık'ın partisinin geldiği bu son nokta konusunda bir unutkanlık yaşadığı değerlendirildi.

AKP Yeşilyurt ve Battalgazi Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen seçim istişareleri toplantısına AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık katıldı.

Toplantıda konuşan AKP Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ebubekir Keskin, katılımcılara gösterdikleri ilgi ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Öznur Çalık, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimi ile ilgili parti olarak yaptıkları programların büyük önem taşıdığını ifade etti.

“Türkiye’de ekonomik, siyasi, sosyal devlet anlayışı ve demokrasinin temelleri 12 yıldır milletin destekleriyle sağlamdır” diyen Çalık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Demokrasimize her geçen gün yeni bir darbe vurulmaya çalışılıyor. 2004 yılında yerel seçimlerine giderken AK Parti belediyeleri alamaz dediler. Fakat milletimiz kendi kurduğu partisine sahip çıktı ve yüzlerce belediye AK belediyecilikle tanıştı ve bölgesine hizmetler başladı. Açıkça Türkiye’nin gelişmesini istemeyenler, 1960’da milli iradeye müdahale etti, çok farklı senaryo ve dedikodularla milletin iradesini yani Adnan Menderes’i idama götürdüler. İdam edilenler, özü itibariyle milli irade, milletin kendisi, sandığın hukukuydu. Sorun çözen yönetim anlayışı alaşağı edildi. Ardından 12 Mart muhtırası, 12 Eylül ihtilali ve 28 Şubat post modern darbesi geldi. AK Parti’yi kurulduğu günden bugüne kadar hazmedemeyenler, millete hizmeti hazmedemeyenler, milletin iradesini yok saymak isteyenler her türlü entrikaları, senaryoları çevirdi ve çeviriyor. Gezi Parkı olaylarını, Balyoz’u, Ayışığını, parti kapatma süreçlerini ve özellikle 17 Aralık operasyonunu sizlerinde yakinen takip ettiğinizi biliyorum. Bu oyunları ve tezgahları inşallah milletimiz bozacaktır diyorum.”

AKP’nin Türkiye’nin çehresini değiştiren, hizmetleri ile sadece Türkiye’de değil, dünyada da konuşulan bir iktidar olduğunu söyleyen Çalık, 30 Mart 2014 tarihindeki mahalli seçimlerde sandıklarda yine AKP’nin daha da güçlenerek çıkacağını kaydetti.

Toplantıda Seçim Sandık Kurulunun önemi, gençlerin yerel siyasetteki rolü ve önemi üzerinde durulduğu kaydedildi. Toplantı soru-cevap bölümü ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız