SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu Göleti'nde Kadın Cesedi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:11:33
Orduzu Göleti'nde Kadın Cesedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 3 gün önce polis karakoluna giderek eşini şikayet eden bir kadın, bugün sulama göletinde ölü olarak bulundu. Kadının intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 

Olay, merkez Mişmiş Park Orduzu Göleti'nde meydana geldi. Gölet içerisinde bir kadın cesedinin olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile 112 acil servis ekipleri yönlendirildi.

Olay yerinde yapılan incelemede T.B. (41) adlı kadına ait ceset sudan çıkartıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kadının gölete atlayarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Merkez Fırat Mahallesi'nde oturduğu öğrenilen ve Elazığ-Palu nüfusuna kayıtlı T.B.’nin 3 gün önce kocasını polis karakoluna giderek şikayet ettiği öğrenildi. Kadının ailesinin ise bugün sabah saatlerinde polis karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulunduğu belirtildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız