SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu Pınarbaşı Göleti 'Sıfır' Seviyede

0
Güncellendi - 2017-08-23 06:39:15
Orduzu Pınarbaşı Göleti 'Sıfır' Seviyede
A- A+ PAYLAŞ

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Malatya’da Orduzu Göleti'nde su sıfır seviyeye düştü.

Malatya’da aşırı sıcaklar nedeniyle Orduzu Göletinin suyu çekildi. Suların çekildiği gölette toprak çatlarken suyun olduğu zamanlarda ortaya çıkan eşsiz manzaradan ise şimdilerde eser yok.

Göletin kurumasının kendilerini üzdüğünü belirten Resul Özbey isimli bir vatandaş, konunun çözülmesini istedi.

Suyun çekilmesinden dolayı karşıdan karşıya geçmenin artık eskisinden kolay olduğunu belirten bazı vatandaşlar ise, suyun çekilme nedeninin aşırı sıcaklar olduğunu kaydederek yetkililerden önlem alınmasını istediler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet ZENCİRKIRAN (6 yıl önce)
    Malatya'nın sahipsiz olduğunu gösteren başka bir haber. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Su çekilmişken Barajın temizliğini yapıp, daha fazla su yatağı için çalışma yapsalar özellikle kıyı kısımlarının altına çakıl vesaire atsalar da bataklık vs olmazsa.... yapılacak iş çokta tabi yapacak yönetici yok ki yazsak ne olur. Siz sizi yönetenlere bunun hesabını sormadıkça daha çoook ah vah haberlerini göreceğiz hep birlikte....
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Göleti temizleyin birde. O yukarı tarafları ağaçlandırın.. Belediye uyumasın her baktığımızda içimiz kararıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    Göletin içi aşırı derecede pis çok acilen belediye tarafından temizlenmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (6 yıl önce)
    Her taraf izinsiz kaçak sondaj dolu.Yer altı suları hoyratça tüketiliyor.Kanallarda denetim yok.isteyen istediği gibi suyu kullanıyor.Kanalların dip kısımları gizli açılmış delik dolu. Aşırı sıcaktanmışta ,falanmışta,filanmışta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (6 yıl önce)
    Bencede madem su çekildi temizlik yapılsın tekrar su dolar elbet o zaman temiz bir göl olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Üzücü bir durum ancak madem su çekilmiş belediye yetkilileri gölette genel bir temizlik yaptırsınlar...
    0
    0
    Yanıtla