SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu Pınarbaşı'nda Asfaltlama

0
Güncellendi - 2016-06-17 16:15:03
Orduzu Pınarbaşı'nda Asfaltlama
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Turgut Özal Tabiat Parkı'nın da içinde bulunduğu Orduzu mevki Pınarbaşı Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında, Malatya’ya tekrar kazandırılan, son 3 ayda Malatyalıların büyük ilgi göstererek aileleriyle güzel vakit geçirebildikleri Turgut Özal Tabiat Parkında, ikinci etap çalışmalarından önce yollarda asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

Malatyalıların yoğun ilgisi karşısında araç trafiğinin daha düzenli akması amacıyla düzenlemeler yapan Büyükşehir Belediyesi, Yeni Malatyaspor Kulübü tesislerinden başlayıp, Pınarbaşı Mahallesine inen yolu sıcak asfalt ile kapladı. Mişmişpark yolunda da altyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, alt yapı düzenleme çalışmalarının sonunda bu yolu da sıcak asfalt ile kaplayacak.

Geçtiğimiz yıl genişletme ve taş duvar çalışmaları ile bütün altyapısı yenilenen Pınarbaşı Mahalle yolu, bölge de oluşan trafik yoğunluğunun rahatlamasını sağlayacak.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Pınarbaşı’na Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Çakır, Pınarbaşı’nda yoğunluktan kaynaklanan trafik sorununu çözmek için tek yön uygulaması başlatmadan önce altyapı sorunlarını ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Turgut Özal Tabiat Parkına bağlanan Pınarbaşı Mahalle yolunun da asfaltlandığını vurgulayan Başkan Çakır, “4 kilometre uzunluğundaki mahalle yolumuzun geçen yıl altyapısını tamamladık, genişlettik. Şimdi sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Tabiat Parkının ulaşımını rahatlatacak bu yolumuz artık hazır. Bölgenin önemli bir sorunu daha çözülmüş olacak. Bu Ramazan günlerinde güzel işler ortaya koyan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, inceleme gezisi sırasında mahalle sakinleri ile de sohbet edip, çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Bülten

orduzup3

orduzup2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız