SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu Pınarbaşı'nda Müşteri Ararken!.

A- A+ PAYLAŞ

Ahlak Bürosu ekipleri Orduzu Pınarbaşı'nda fuhuş yapmak isterken yakaladıkları Gürcistan uyruklu 27 yaşındaki kadının ifadesi üzerine 3 kişiyi daha yakaladı. Yakalanan şahıslar hakkında işlem yapılırken, yabancı uyruklu kadının da sınırdışı edileceği bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekiplerimizce ilimizde meydana gelen Fuhuş olaylarına karşı sürdürülen çalışmalar sırasında 22.10.2007 günü ilimiz Orduzu Pınarbaşı mevkiinde Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerimizce yapılan kontrol sırasında fuhuş yapmak isterken yakalanan;

Gürcistan uyruklu 1980 doğumlu L.K. isimli mağdur bayanın vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda bu mağdurun fuhuş yapması için yer temin eden ve bu yolla gelir elde eden şahıslardan;

1- Eylül takma isimli F. Ö.
2- A. takma isimli Z. B.
3- A. T. K. isimli şahıslar yakalanmışlardır.

Fuhuş yer temin etmek ve bu yolla gelir elde etmek suçunu işleyen (3) şüpheli haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte Malatya C.Başsavcılığına sevk edilmişler; Yabancı uyruklu bayanında Ülkemizde fuhuş yaptığı ve Yabancıların yapması yasak olan işlerde çalıştığı tespit edildiğinden sınır dışı edilmesi için Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız