SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu Pınarbaşı'nda Silahlı Saldırı.. 1 Kişi Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2018-09-24 23:04:40
Orduzu Pınarbaşı'nda Silahlı Saldırı.. 1 Kişi Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı'ndaki bir iş yerine gece yarısından sonra yapılan silahlı saldırıda, işyeri sahibi ağır yaralandı.

Olay, Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı mevkiinde bulunan bir iş yerine kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. İşyerine silahlı saldırı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, bir kişinin yaralı olduğunu gördü ve olay yerine 112 Acil ambulansı istendi. Yaralanan kişinin iş yeri sahibi U.K. (54) olduğu ve göğsünden vurulduğu belirlendi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede 10'a yakın tüfek kartuşu bulurken, iş yerinin camlarına çok sayıda saçmanın isabet ettiğini belirledi.

Saldırgan ya da saldırganların bir otomobille geldikleri ve saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçtıkları saptandı. Polis, olayla ilgili araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Adem (5 yıl önce)
    Gençlik bitmiş öncelikle uyuşturucu bitmeli yapılan olayların tamamı uyuşturucu kullanarak yapıyor uyuşturucunun önüne geçilirse bu tür silahlı bıçaklı olaylar biter
    0
    0
    Yanıtla
  • cırkın kral (5 yıl önce)
    herkes işine baksın gençler agizi olan konusmasın o zaman sız gıtın devletın basında durun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş. (5 yıl önce)
    Bahçeli'de Aff diye ısrarda isim versin bari kimleri çıkartmak istiyorsa onları çıkartsınlar 2-3 kişi yüzünden sokakları yine hırsız uğursuzla doldurmasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    özel güvenlikçi şart bazı yerlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    NASIL OLUR İNANAMIYORUMMMMMM MALATYA HUZUR KENTİ BAK EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ KIZACAK BU DURUMA YAPMAYIN BÖYLE ÇOK HUZURLU BİR YER MALATYA NAMLUDAN HUZUR FIŞKIRIYOR HER GÜN ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Af çıkmasina asla izin vermeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Secim.olacak.onlarin.oylarini.alabilmesi.icin Af.cikacak.milleti.dusunen.yok.malatyam.huzurlu. Kentim.sokak.cakalara.teslim.ediliyor.turkiye. Genelinden.silahlar.toplansa.yuzde.60.70.ruhsat. Siz.cikar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya nın yerlisi (5 yıl önce)
    Yazıkdegılmı simdi
    0
    0
    Yanıtla
  • yerlisi (5 yıl önce)
    af çıkarsa daha fazla ölecez daha fazla yaralanacaz çünli nası olsa 2-3 senede bir af çıkıyo niye suç işlenmesinki
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Ben avciyim ayagina internetten siparisle ya da akpinarda vitrinlerden begenilerek alinan pompali tufeklerle yasatilan dehsetlere bir yenisi daha eklenmis oldu. Yasaklanmali bu silahlar su tabancasi degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Huzurlu kent MALATYA !!!!! Ortalık çar çakaldan geçilmiyor
    0
    0
    Yanıtla