SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu'da Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:59:34
Orduzu'da Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, 2015 yılı içerisinde bu güne kadar 200 km’nin üzerinde asfalt çalışması yaptı. Asfalt çalışmaları kapsamında Orduzu Şanlıkaya Mahallesi Bahçelievler mevkiinde 2,5 km’lik yolun asfaltı gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına Orduzu Şanlıkaya Mahallesi Bahçelievler mevkiinde devam etti. 2,5 km’lik asfalt çalışması ile Bahçelievler mevkiinde oturan vatandaşlar kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtulmuş oldu. Orduzu Mahalle Muhtarı Zeki Bakan, 20-30 yıldır iş makinası girmeyen yerlere Battalgazi Belediyesi’nin araçlarının girdiğini belirterek, “Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyoruz. Hizmetleri Orduzu’dan esirgemiyor. Şanlıkaya’ya karo taşı döşedi. Bahçelievler yolunu yapıyoruz. 20-30 yıldır bu mahalleye ne asfalt yapıldı, ne iş makinesi girdi. Ama şimdi batıdaki çalışmalar ne ise aynısını bu bölgelerde görmeye devam ediyor. Batıdaki gibi yollar yapılıyor. Orduzu’muzun en ücra köşelerine kadar hizmet gelmeye başladı. İhtiyaçlarımız tek tek karşılanıyor. Doğalgazımızın % 90’ı bitmek üzere. Belediyemiz büyük gayret ve özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. İşte gördüğünüz bu yol 20 sene sonra asfalta kavuştu. Gayret ve çalışmalarından dolayı Başkanımıza ve çalışanlara çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız