SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzu'da Yol Yapımı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:19
Orduzu'da Yol Yapımı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Şanlıkaya Mahallesi Kümeevler mevkiinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Orduzu Şanlıkaya Mahallesi Kümeevler mevkiindeki yolda,  5 bin metrekare kilit taşı döşenecek. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve burada bir açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kimin hangi partiye oy vermediğine bakılmaksızın hizmetleri adil bir şekilde yapmanın gayreti içinde olduğunu söyledi. Başkan Gürkan, "Orduzu Şanlıkaya Mahallesi Kümevler mevkiinde yapılan çalışmaları bizzat yerinde görerek incelemelerde bulunduk. Fen işleri ekibimiz gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlarımızla gayet iyi diyaloglar kurularak yapılan çalışmalar da insanımıza layık çalışmaları yapmak için çalışıyoruz. Vatandaşımızın diğer sorunlarıyla da arkadaşlarımız yakından ilgileniyor. Ulaşımla ilgili sıkıntıları da çözmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Zaman içinde oluşabilecek sıkıntıları da ortak akılla çözeceğiz. Bu çalışmalarımızın Şanlıkaya ve Orduzu mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Orduzu Mahallesi Muhtarı Zeki Bakan ise, Başkan Gürkan ve ekibinin çalışmalarından mutluluk duyduklarını belirterek “Başkanımızla gurur duyuyoruz. Ekibinize ve size kilit taşı çalışmanız ve sorunlarımıza duyarlı yaklaşımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Şanlıkaya Mahallesi sakinleri ise, “Uzun yıllardan beri ilk defa böyle güzel bir adım atıldı. Umutlandık 5 yıl sonra buralar pırıl pırıl olacağına inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız