SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzuspor, 3 Puanı Aldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:32:49
Orduzuspor, 3 Puanı Aldı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya U-19 1. Küme Futbol Ligi'nde Orduzuspor, Battalgazi Belediyespor'u 2-1 yenerek, haftayı 3 puanla tamamladı. 

Maçın genelinde üstün oynayan Orduzuspor, Burak’ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda Battalgazi Belediyespor, kazandığı penaltı ile skoru 1-1 yaptı. Maçın son dakikalarında Battalgazi Belediyespor ikinci penaltıyı kazandı ancak penaltıyı Orduzuspor kalecisi Ömer Faruk kurtarınca beklediği üstünlüğü yakalayamadı. Maçın uzatma dakikalarında Orduzuspor, Cihan’ın golüyle 2-1 galip geldi.

 Orduzuspor Kulüp Başkanı İsmet Biratlı, iki kardeş kulüp gençlerinin maçının centilmence geçtiğini belirterek, “Her iki takım büyük gayretler gösterdi. Ancak daha iyi bir performans gösteren Orduzuspor maçı kazandı. Takımımıza teşekkür ediyorum. Orduzuspor seyircileri de maça rağbet etti, teveccüh gösterdiler ve büyük destek verdiler; kendilerine fert fert teşekkür ediyorum. Özellikle bütün taraftarlara centilmence destek verdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Biratlı, Orduzuluların kulübe maddi ve manevi destek vermelerini, yaklaşık 250 lisanslı sporcularının bulunduğunu, bu sporcuların Orduzulu gençlerden oluştuğunun altını çizerek, şunları söyledi:  “Bu gençlerimizi sigara, içki ve uyuşturucu eğilimlerinin tehlikeli boyutlara dönüşmeden tatmin edilmesi ve atlatılmasının tek yolunun spor olduğunun bilincindeyiz. Sporun gençlere ulaşabilmenin en kolay ve en etkili yol olduğunu, sportif çalışmaların birlik, dayanışma ve paylaşma ilkelerini yerleştirerek bireyin topluma uyumunu sağladığını gözlemledik. Orduzulu gençlerimizi kötü alışkanlıklara kaptırmama azmindeyiz. Bu manada işadamlarımızın maddi, manevi desteklerini hep yanımızda gördük ve görmeyi isteriz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız