SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzuspor Kulübünde Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:24:38
Orduzuspor Kulübünde Kongre
A- A+ PAYLAŞ
 
Orduzuspor'un olağanüstü genel kurulu, Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Genel kurula, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Belediyesi Fuarcılık Genel Müdürü Murat Nalçacı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi 2. Başkanı Muharrem Zeyno ve Orduzu Belediye Başkan Vekili Hüseyin Güngör'ün katıldı.
 
"BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERDİK"
 
Orduzu Belediye Başkan Vekili Hüseyin Güngör, yaptığı konuşmada, "Her geçen gün büyüyen ve gelişen Orduzumuzun gençlerine sahip çıkma, onları kötü alışkanlıklardan koruma, milli birlik ve beraberlik ilkelerine uygun yetiştirmek için şuana kadar belediye olarak elimizden gelen bütün gayretleri gösterdik. Bunun bir sonucu olarak ta, Orduzuspor'un BAL'de bulunması gösterilebilir." ifadelerin kullandı.
 
"MUTLU BİR TABLO"
 
Amatör spor kulübüne sahip çıkılmasında son derece mutlu olduğunu söyleyen TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi konuşmasında, "Amatör sporun içerisindeki biri olarak ve amatör spora hizmet eden biri olarak Malatya'da bir amatör spor kulübüne bu derece sahip çıkılması son derece mutlu bir tablo. Malatya'mızda büyük bir eksiği tamamlayacak olan bir oluşum oldu. Bu kadar insanı bir araya getirmek güzel bir olay. Çünkü listedeki her isim amatör kulüplere başkan olabilecek bilgi birikimine sahip. Orduzuspor'un bir hedefi var. Malatya'mıza yakışır bir seviyede futbol faaliyetlerinin yürütülmesi için bu arkadaşlarımız bir hedef koydu. Değerli büyüklerimizin de çok büyük destek vereceklerine inanıyoruz. Ve Malatya'mızda yıllarca bir kaos oluştu. Yeni Malatya Spor'umuz 2. Lig'de mücadele ediyor. Ve alt yapısında kendisine sporcu kaynağı olacak maalesef üzülerek söylüyorum üst düzey bir kulüp yoktu. Ama görüyorum ki Orduzuspor, Malatya'mızdaki gençlerimizi hem Yeni Malatya Spor'a hem de Türk sporuna kazandırması açısından önemli faaliyetlerde bulunacak." dedi. 
 
"İSTEDİĞİ YERE GELECEKTİR"
 
Orduzuspor bu işe çok önem verdi diyen MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ise, " Orduzuspor, MASKF'nin en eski üyeleri arasında yer alıyor. Kuruluş aşamasından beri içimizdeler. Orduzuspor, Malatya'da spora çok büyük bir renk katmış, geçmişinde şampiyonlukları olan, Malatya amatörüne çok büyük hizmetler veren bir kulübümüz. Şuanda bayrağı alan arkadaşlarımız, Orduzuspor'u daha büyük yerlere getireceklerdir. Son yıllarda Malatya olarak bir özlem içerisindeyiz. Geçmişte biliyorsunuz Malatya'da amatörlerin bir hedefi yoktu. Şimdi kendilerine BAL Ligi hedefi koydular. BAL Ligi'nden sonra takımlarımızın 3. Lige yani profesyonelleşmeye doğru gitme durumları var. İnşallah bu sene 44 Malatyaspor gider diye düşünüyoruz. Çünkü şuanda puan sıralamasında üst sıralardalar. Önümüzdeki yılda en azından ben öyle düşünüyorum, Orduzuspor çok büyük bir atılımla istediği yere gelecektir. Buda amatörlerin lokomotifi olması açısından, Malatya'daki amatörlerin bir hedefi olması açısından çok büyük bir önem arz etmektedir." diye konuştu.
 
Mehmet Aydın, tek listenin sunulduğu seçimde 58 delegenin oyunu alarak Orduzuspor kulüp başkanı oldu. Mehmet Aydın başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluşuyor; "Enes Perçin, Önder Kurt, Kenan Kavuk, Celal Ekici, Atilla Kapkıner, Ramazan Malkoç, Necmettin Levent, Mehmet Diltemiz, Veysel Karaçay, Ahmet Değirmenci, Arif Aksoğan, Veysel Talas, Muharrem İmik, Bülent Köle, Ersoy Türköz, Şahin Evin, Fırat Korhan, Mustafa Karabey, Onur Karadağ, Ömer Faruk Karabulut, Cengiz Günaydın, Habip Berk, Mehmet Sarıoğlu, Miraç Göçmez." 
 
Orduzuspor kulüp başkanı Mehmet Aydın yaptığı konuşmada, "BAL Ligi'nde mücadele eden ancak arzu edilmeyen yerde olan Orduzuspor'un çatısı altında bir araya gelen futbol severler olarak inşallah başarılı bir döneme imza atmanın arzusu içerisindeyiz. Bu başarıyı sağlamak için gereken tüm önlemleri aldık. Çok iyi bir takım kurduk. Çok kısa bir süre içerisinde de bu başarıyı yakalayacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Orduzuspor önümüzdeki sezonlarda şuanda altında toplandığımız bu çatı altında Malatya futbolunun şahlanışının çıkış noktası olacaktır. Şuanda ilimizde mevcut profesyonel ligde mücadele eden takımımız olan Yeni Malatya Spor'umuzunda özlenen yerlere gelmesinde de yardımcı bir etken olacağımızdan da hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız