SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orduzuspor'da Görev Dağılımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:27:29
Orduzuspor'da Görev Dağılımı
A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Orduzuspor'da yönetim görev bölümü yaptı. 
 
Orduzuspor Basın Sözcüsü Muharrem İmik, "Orduzuspor yönetimi olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda yönetim olarak görev dağılımımızı da yaptık. Bu göre, Enes Perçin ve Cengiz Günaydın başkan vekili olarak görev yapacak. Onur Karadağ, Ahmet Değirmenci, Necmettin Levent ve Ersoy Türköz as başkan, Kenan Kavuk genel sekreter, Atilla Kapkıner personel ve idari işler sorumlusu, Veysel Talas futbol şube sorumlusu, Arif Aksoğan ve Bülent Köle alt yapı sorumlusu, Habip Berk dış ilişkiler sorumlusu, Fırat Korhan stat ve tesis sorumlusu, Mehmet Diltemiz mali kaynak sorumlusu, Veysel Karaçay muhasip, Şahin Evin ise Hukuk işleri ve resmi kurumlarla ilişkiler sorumlusu olarak görevde bulunacak. Benimle birlikte Ömer Faruk Karabulut basın sözcülüğü görevini yerine getirecek. Mustafa Karabay, Mehmet Sarıoğlu, Miraç Göçmez, Celal Ekici ve Önder Kurt ise yönetim kurulu üyesi olarak görev alacak. Şanlıurfa İl Özel İdarespor ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacağız. Zorlu bir mücadele olacak ama inşallah 3 puan alıp, yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşma ve kazanacağımıza inanıyoruz. İyi bir çıkış yakalayacağız" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız