SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Org. Sarıışık'ın Acı Günü

A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık'ın, Pazar gecesi İstanbul'da vefat eden kayınpederi Mehmet Macit Karabulut, toprağa verildi. Cenaze törenine Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu ve Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldılar. Bu arada, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Hanifi Kartal'ın annesi de vefat etti.

İSTANBUL'DAKİ CENAZE TÖRENİ..
Orgeneral Sarıışık'ın kayınpederinin cenazesi, Bakırkay Kartaltepe Mahallesi Amina Hatun Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kartaltepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine; Orgeneral Sarıışık, eşi Mükerrem Sarıışık, akraba ve yakınları, Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, 1. Ordu Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile İstanbul'daki bazı Malatyalı işadamları, dernek ve vakıf temsilcileri de katıldılar.

Cenaze töreni için Salı sabahı uçakla İstanbul'a giden Vali Kadıoğlu ve Belediye Başkanı Akın'ın gece uçağıyla Malatya'ya dönecekleri bildirildi.

BBP İL BAŞKANININ ACI GÜNÜ..
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören BBP Malatya İl Başkanı Avukat Hanifi Kartal'ın annesi Zeynep Kartal vefat etti.

Zeynep Kartal'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Cenaze törenine, Baro Başkanı Mehmet Görgeç, Büyük Birlik Partisi Malatya yöneticileri, Saadet Partisi Malatya merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar, avukatlar ve bazı adliye personeli ile Kartal ailesi katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız