SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Organ Nakli Sempozyumu Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da, uluslararası katılımlı Organ Nakli Sempozyumu düzenlenecek. 
 
İnönü Üniversitesi, Türk Alman Sağlık Vakfı ve Karaciğer Nakli Derneği'nin organizesi ile 9-10 Eylül günlerinde gerçekleştirilecek olan sempozyuma gerek yurt dışı ve gerekse yurt içinden organ nakli konusunda uzman öğretim üyelerinin katılacağı kaydedildi. Sempozyumda, karaciğer nakli başta olmak üzere organ nakli konusu geniş bir şekilde ele alınacak.
 
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Organ Nakli Merkezi Direktörü ve Karaciğer Nakli Derneği Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Sezai Yılmaz'ın başkanlığını yapacağı sempozyumun ilk gününün İnönü Üniversitesi'nde, ikinci günkü bölümünün ise Anemon Oteli'nde gerçekleştirileceği, sempozyumun ilk günündeki üç oturum süresince, Turgut Özal Tıp Merkezi ameliyathanesinde yapılacak olan karaciğer nakli ameliyatının, kongrede canlı olarak izletileceği bildirildi.
 
Organ Nakli Sempozyumu'nda, dünyada ve Türkiye'de ender sağlık merkezlerinde gerçekleştirilen canlıdan canlıya karaciğer nakli de Turgut Özal Tıp Merkezi'nde canlı olarak izleyicilere sunulacak. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız