SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Organik Tarım Anlatıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesi Balıklaya Köyü'nde çiftçilerle toplantı düzenlenip, üreticilere Meyvecilikte Budama, Organik ve İyi Tarım konularında eğitim verildi.

Tarım Müdürlüğü Çiftçi Eğitim ve Yayım Şubesi'nden Ziraat Mühendisleri Fevzi Çiçek, Mahmut Gültekin, Mustafa Çelik, Mimar Oktay Taner, Teknisyen Aysun Turhan, Sosyolog Ayşe Beken Teknisyen Işık Sekmen katıldğı toplantıda, Budama konusunda Mühendis Mustafa Çelik sunu yaparak çiftçilere budamanın önemi, amacı ve yapılış teknikleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım konusunda Mühendis Mahmut Gültekin gerekli açıklamalarda bulunarak, artık geleneksel, konvansiyonel tarımı bırakıp tekniğe uygun olan, modern olan İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım hakkında bilgi sunuldu. İyi Tarım ve Organik Tarımın önemi ve amacı da anlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız