SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Organikçiler Ziraat Fakültesi'nde..

0
Güncellendi - 2016-01-19 20:54:54
Organikçiler Ziraat Fakültesi'nde..
A- A+ PAYLAŞ

  • Organik Meyve Üreticileri Birliği yöneticileri, bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak için İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni ziyaret ettiler.

Organik Meyve Üreticiler Birliği Başkanı ve yöneticiler, İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Murat Asma’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Organik Meyve Üreticiler Birliği Başkanı İlhan Tursun, Birlik olarak yaptıkları çalışmalarda Üniversitenin bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlanmak istediklerini ve bu konuda destek beklediklerini ifade etti. Ziraat Fakültesinin önemli çalışmalara imza attığını söyleyen Tursun “Dünya da artık geleneksel tarım yerini modern tarıma bırakıyor. Çiftçilerimizin dünya ile entegre olabilmeleri için modern tarıma geçmeleri gerekiyor. Bizlerde Organik Meyve Üreticiler Birliği olarak çiftçilerimizi üreticilerimizi Modern Tarımla tanıştırmak için çaba sarf ediyoruz. Modern Tarımın kaynağı da üniversitelerimiz ve Ziraat fakültelerimizdir. Bu vesile ile fakültemizin ve hocalarımızın birikimlerinden faydalanmak için buradayız. Onlarla bilgi alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.

İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Murat Asma ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Fakültemiz 2010 yılında kuruldu. Şuanda alt ve üst yapımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Toplam 14 öğretim üyesi ile hizmet veriyoruz ve muhtelif zamanlarda Malatya’nın değişik yerlerinde çiftçilerle ilgili toplantılar yapıyoruz. Fakültemiz olarak birliğe ne gibi katkılar sunabiliriz, neler yapabiliriz bunun üzerinde duracağız” dedi.

Konuşmaların ardından İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Bayram Murat Asma, Organik Meyve Üreticiler Birliği Başkanı İlhan Tursuna kayısı ile ilgili yazdığı kitapları hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız