SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Organları 3 Hastaya Umut Oldu

0
Güncellendi - 2019-11-27 16:58:36
Organları 3 Hastaya Umut Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da geçirdiği trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen 63 yaşındaki kişinin bağışlanan böbrekleri ve karaciğeri, 3 hastaya nakledildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte 14 Kasım'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 63 yaşındaki C.A'nın, 22 Kasım'da beyin ölümü gerçekleşti.

Ailesi, C.A'nın organlarını bağışlama kararı aldı.

Ardından Sağlık Bakanlığı Ulusal Koordinasyon Merkezi ile temasa geçilerek, uygun hastalar belirlendi.

C.A'nın böbrekleri ve karaciğeri, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ile Harran Üniversitesinden gelen doktorlar tarafından alındı.

Böbrekler, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde 2 hastaya, karaciğer ise Harran Üniversitesinde bir hastaya nakledildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız