SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orgeneral Akar'dan Kritik Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:08
Orgeneral Akar'dan Kritik Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Adana ve Diyarbakır'daki hava üslerini denetledi. Orgeneral Akar, terör örgütlerinin korkulu rüyası Savaşan Şahinleri yerinde izledi. 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar önce Adana ardından Diyarbakır'daki birlikleri ziyaret etti. Orgeneral Akar'a, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal eşlik etti.

İncirlik Üssü'nü denetleyen Akar, terör örgütü IŞİD'e karşı oluşturulan uluslararası koalisyon kapsamında Adana'da görev yapan yabancı personelle tokalaştı. Orgeneral Akar, 101. Filo Komutanlığı personeli ile fotoğraf çektirdi.

Adana'nın ardından Diyarbakır'a giden Akar, PKK ve IŞİD başta olmak üzere terör örgütlerine yönelik 24 Temmuz'da başlayan hava operasyonlarını başarıyla yürüten Savaşan Şahinleri yerinde denetledi.

Suriye hava sahasını yakından takip eden ve Türk hava sahasına yaklaşan tehditlerin uyarılmasına önem taşıyan Diyarbakır Merkezli Birleştirilmiş Kontrol İhbar Merkezi'ni (BİKİM) denetleyen Akar, operasyonlarda üstün başarı gösteren personele hediye verdi.

Orgeneral Akar, terör örgütü PKK'nın korkulu rüyası sığınak ve mağara delici bombalar hakkında bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız