SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orgeneral Özel Malatya'daydı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:31:54
Orgeneral Özel Malatya'daydı
A- A+ PAYLAŞ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, ziyaretler kapsamında geldiği Malatya'da Vali Süleyman Kamçı'yı da makamında ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Orgeneral Özel,  Diyarbakır'dan askeri uçakla  7.Ana Jet Üs Komutanlığı Erhaç Havalimanına  iniş yaptıktan  sonra karayoluyla  kent merkezine geldi. Orgeneral Özel Malatya Valiliğini 2.Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile birlikte  ziyaret etti.  Valilik ziyaretinde Vali Kamçı, vali yardımcıları, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Aksoy ve İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal tarafından karşılanan Orgeneral Özel Vali Kamçı'nın makamında bir süre bulunduktan sonra buradan  açıklamada bulunmadan ayrıldı. Orgeneral Özel, Valilik çıkışında  bölgede toplanan vatandaşlara el sallayarak 'Hoşça kalın' dedi.

Genelkurmay Başkanı  Orgeneral Özel, Valilik ziyaretinden andından 2.Ordu Komutanlığı karargahına geçti ve bir sürede burada incelemelerde bulunduktan sonra Ankara'ya döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız