SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örgüte Büyük Görev Düşüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:07:30
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, bazı yöneticiler, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileriyle TBMM’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Bu kapsamda Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yla birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen heyet tarafından Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Malatya kayısısı ikram edildi.

CHP Malatya teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, Milletvekili Veli Ağbaba’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak CHP Grup Toplantısı’na katılan Malatya örgütü, milletvekili ve konuklara Malatya’dan götürdükleri kayısılardan ikram etti.

Kayısının içinde bulunduğu içler acısı durumu ve çözüm noktasında katkı sunmak, AKP’nin sessizliğini bozmak ve konuyu tekrar Türkiye gündemine taşımak amacıyla kayısı dağıtımının yapıldığı belirtildi.

Grup toplantısında Malatya Gençlik Kolları Üyelerinin Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na hitaben sık sık “Malatya sizinle gurur duyuyor” sloganları atması salonda alkışlarla karşılandı.

Kiraz ve beraberindekiler Grup Toplantı’sının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Heyet Malatya’nın sorunları hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı değerlendirmede “Türkiye sıkıntılı süreçten geçiyor. Bu sıkıntıyı ortadan kaldıracak CHP’dir. Önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı sonuçlar almak zorundayız. Bu nedenle bütün birimlerimize büyük görevler düşüyor. Önümüzdeki dönemde Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da önemli başarı sağlanacağına inanıyorum” diyerek, Malatya örgütünün ziyaretinden duyduğu memnuiyeti dile getirdi.

Enver Kiraz ve beraberindekiler parti genel merkezinde, genel başkan yardımcılarıyla çeşitli görüşmeler gerçekleştirerek Malatya’nın sorunları hakkında ayrıntılı değerlendirmeler yaptı.

CHP Malatya Örgütü, Ankara programı çerçevesinde ayrıca Anıtkabir’i ziyaret ederek, CHP Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ve 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız