SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örgütlenmeye Engel Kalkmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:11:29
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,”Demokrasinin standartlarını yükselteceksek, örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması gerekiyor” dedi. 

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Malatya Şubesi’ni ziyaret edip yeniden göreve seçilen Fevzi Çiçek ve yönetimine başarılarının devamını dileyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Veli Ağbaba, sivil toplum örgütlerinin önemine temas etti.

Demokrasinin ileri gitmesi, sivil toplum örgütleri ve insanlara verilen haklarla ölçüldüğünü anlatan Ağbaba, şöyle konuştu: "Demokrasinin standartlarını yükselteceksek, örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması gerekiyor. Bu anlamda yaşanan süreçte görüldüğü gibi, STK’lar fikirlerini özgürce söylemeleri gerekiyor.” Ağbaba, Türkiye Mimar ve Mühendisleri Odaları Birliği’nin haklarını kısıtlayan girişimler olduğunu belirterek "Biz buna karşı çıktık ve hâla çıkıyoruz” ifadelerini kullandı. Bir meslek örgütüyle ilgili karar alınacağı zaman o meslek örgütü ile istişare edilmesi gerektiğini söyleyen Ağbaba, “Bu öğretmenler, memurlar ve mühendisler için ve diğer meslekler için de geçerlidir” dedi.

ZMO Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız