SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örgütü Biziz!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:43:53
A- A+ PAYLAŞ
 
Cezaevi’nde tutuklu olan Eğitim-Sen 3 Nolu Şube üyesi Öğretmen Mehmet Ali Aslan'a özgürlük istendi. 
 
Geçtiğimiz Ekim ayından beri Adıyaman E Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Matematik Öğretmeni Mehmet Ali Aslan, Malatya’da mahkemeye çıkarıldı. Malatya ve Adıyaman’dan gelen Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) üyeleri, Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanlığı önünde toplanarak sloganlarla adliye binasına yürüdüler.
 
Adliye binası önünde yapılan basın açıklamasında konuşan Eğitim-Sen Genel Mali Sekreteri Abdullah Karahan, “AKP hükümeti Türkiye’nin her yerinde, kendisine muhalefet eden, insanca yaşamak isteyen kesimlere siyasi ve askeri operasyon yapmaktadır. Biz kamu emekçileri dünden bugüne bu dünyada onurumuzla, gururumuzla ve özgürce yaşamak istiyoruz” savlarını öne sürdü.
 
KESK Genel Örgütlenme Sekreteri Akman Şimşek de, “Arkadaşımızın tutuklanma gerekçesi örgüt üyesi olmasıdır. Evet, Mehmet Ali Aslan örgüt üyesi ve örgütü buradadır. KESK burada, Eğitim-Sen burada” diye konuştu.
 
Grup, basın açıklaması sonrası duruşmaya katılmak üzere adliyeye girdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız