SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orhan Savaş Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:02:22
Orhan Savaş Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Karaciğer rahatsızlığı nedeniyle  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Malatya eski Emniyet Müdürlerinden Orhan Savaş (61), Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı. 

Diğer organlara da yayılmış kanser nedeniyle İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 3 gün önce kadavradan karaciğer nakli yapılan Orhan Savaş, hastanenin yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Savaş'ın cenazesi, dün karayoluyla emekli olduktan sonra yerleştiği Mersin'e getirildi.

Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilcisi de olan Orhan Savaş için Muğdat Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Savaş'ın ailesinin yanı sıra  AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vali Yardımcısı Turgut Serimer, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda teşkilat mensubu, TFF Temsilcileri Avukat Faik Demez ve İhsan Akdağ, Malatya'dan giden dostları ile vatandaşlar katıldı. Ayrıca Orhan Savaş'ın kayınbiraderi Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner de törende yer aldı. Vali Yardımcısı Serimer ve Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Savaş'ın eşi Sevgi Savaş ve kızları Seda ile Eda Savaş'a başsağlığı dileklerinde bulundu.

Savaş, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Mezitli İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

2001-2006 yılları arasında Malatya Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Orhan Savaş, ünlü bilardocu Semih Saygıner'in ablası Sevgi Savaş'la evliydi. İki çocuk babası Orhan Savaş, bir dönem Mersin'de Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yaptı.

FOTO: Faik DEMEZ ve İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız