SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orhan Savaş Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:01:50
Orhan Savaş Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski Emniyet Müdürlerinden Orhan Savaş, karaciğer nakli için acilen ameliyata alındığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde geçirdiği bu operasyonun ardından komadan çıkamayarak vefat etti.

2006 Mayıs ayında Malatya Emniyet Müdürü iken merkeze alınan Orhan Savaş, Mersin'e yerleşmişti. Daha sonra emekli olan Savaş'ın, geçtiğimiz aylarda karaciğerinden rahatsızlandığı ve ileri derecede olan hastalığı için karaciğer nakli olmasının gerektiği yolundaki teşhis üzerine Turgut Özal Tıp Merkezi'ne başvurduğu, bir kadavradan organ bulunması üzerine Cuma günü acilen operasyona alındığı, ameliyattan çıktıktan bir süre sonra vefat ettiği öğrenildi.

Savaş'ın cenazesinin bugün Mersin'e götürülmesi ve orada toprağa verilmesi bekleniyor.

MALATYA'DA 5 YIL 3 AY GÖREV YAPMIŞTI..

Orhan Savaş, 2001 yılı Şubat ayında, dönemin Malatya Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ın Diyarbakır'a atanması üzerine Ağrı Emniyet Müdürü iken Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine atanmış, Malatya'da yaklaşık 5 yıl 3 ay görev yaptıktan sonra, 2006 yılı Mayıs ayında Ali Osman Kahya'nın Malatya'ya atandığı kararname kapsamında merkeze alınmıştı.

Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner'in ablası Sevgi Hanım ile evli olan Orhan Savaş, 2 çocuk babasıydı. Savaş, Futbol Federasyonu'nda temsilcilik görevi de yapıyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (11 ay önce)
    Allah rahmet eylesin ve mekanını ilelebet cennet eylesin
    0
    0
    Yanıtla