SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Orman Haftası Etkinlikleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:19:41
Orman Haftası Etkinlikleri
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Kamu Görevlileri Anaokulu öğrencileri, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenledi. 
 
Programda Tiyatro Ege ekibinin oyuncuları ve öğretmenler ile çocuklar önce Çarmuzu Mahallesi’nde yürüyüş yaptı, ardından mahalle sakinlerine ormanları korumaları yönünde mesajlar verdi. Daha sonra okul bahçesine fidanlar dikerek ağaçlandırma çalışması yapan öğrenciler, Tiyatro Ege’nin ormanla ilgili oyununu izledi.
 
Etkinliği gerçekleştiren okul müdürü Mustafa Azdemir, "Çocuklarımıza doğanın korunması gerektiğini ve çevreyi ağaçlandırmanın ne kadar önemli olduğunu göstermek istedik. Bu konuda bizlere destek olan ve duyarlılıkla karşılayan velilerimize çok teşekkür ederiz. Okul öncesi eğitim, çocuklarımızın geleceğini belirlemede önemli bir etken haline gelmiştir. Çocuklarımızın gelecekte duyarlı bireyler haline gelmesi için bir eğitimci olarak bu tür etkinlikleri çok sık şekilde yapmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Tiyatro Ege Genel Sanat Yönetmeni İzzettin Akpulat ise yaptığı açıklamada, "Bir yandan çocukları eğlendirip bir yandan mesaj vermek ancak tiyatro ile olur. Bu etkinlikte kültürümüz olan Nasreddin Hoca'mızı, Karagöz-Hacivat'ımızı, İbiş'imizi, Pişekar'ımızı çocuklarla buluşturduk. Palyaço ile de eğlendirdik. Fidan diktik, sesimizi duyurmak için yürüyüş yaptık” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız