SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Orman Sevgisi Aşılanmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:41
A- A+ PAYLAŞ

Mehmet Akif İlkokulu'nda Orman Haftası dolayısı ile etkinlik düzenlendi. Okuldaki etkinliğe Okul Müdürü Bülent Yiğit, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Orman Haftası'nın şimdeden çocuklara anlatılması gerektiğini söymeyen Yiğit,"Bir fidandan ne olur ki dememek lazım Cennet ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğine katkısı büyük olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

Orman ile ilgili şiirlerin okunduğu ve tiyatronun sahnelendiği etkinlikte konuşan 2-A sınıf öğretmeni Belgin Karaçorlu konuşmasında; “Mehmet Akif İlkokulu Çevre Koruma Kulübü olarak bir kampanya başlattık “ Her çocuk bir fidan diksin, Birlikte büyüsün” bu kampanyayla amacımız siz çocuklara ağaç sevgisini ve orman sevgisini aşılamak. Sizlere dağıtacağımız ve dikeceğiniz fidanlara bir isim koymanızı istiyorum. Bahar geliyor rengarenk çiçekler açacak, bu çiçekleri annenize veya öğretmenlerinize götüreceksiniz, onları verene kadar zaten solacaklar. Unutmayın çiçekler dalında güzeldir.Bir ağaç çok şey demektir bu günden sonra çiçeklere ve ormanlara sahip çıkacağınızı biliyorum ve bunu pırıl pırıl bakan gözlerinizden anlıyorum ve sizleri  sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerini kullandı. Etkinliğin sonunda öğrencilere fidan dağıtımı yapıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız