SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Örnek Bir Çalışma..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından hazırlanan ve SODES tarafından kabul edilen “Boğulmama Bilinci ve Yüzme Tutkusu Seminerleri” projesi kapsamında, Malatyapark içerisinde bir fotoğraf sergisi açıldı. 
Cumartesi günü Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından açılışı yapılan fotoğraf sergisine Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, M. Fatih Güven, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. 
Açılış sırasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından “Boğulmama Bilinci ve Yüzme Tutkusu Seminerleri” projesi kapsamında çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı Su Altı Kurtarma ekibimizin yapmış olduğu bu proje Türkiye’de örnek alınabilecek bir proje, daha önce yapılmamış bir çalışma” dedi.  
Boğulma olaylarının yaz aylarının gelmesiyle birlikte arttığını belirten Başkan Çakır; “Yaz aylarında ülkemiz genelinde bir yıl içerisinde yaklaşık 900 boğulma olayı yaşanmaktadır.  İlimizde ise her yıl ortalama 20 dolayında boğulma vakası yaşanmakta. Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından “Boğulmama Bilinci ve Yüzme Tutkusu Seminerleri” projesi kapsamında hazırlatılan Broşür, Afiş ve CD’lerle kamuoyu ve vatandaşlarımız boğulma olaylarına karşı bilgilendirilmektedir” dedi. 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Türkiye’de örnek alınabilecek böyle bir çalışma gerçekleştirdikleri için İtfaiye Müdürümüze ve diğer emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır konuşmasının ardından, hazırlatılan tişört, şapka ve CD’leri vatandaşlara dağıttı. 
“Boğulmama Bilinci ve Yüzme Tutkusu Seminerleri” projesi kapsamında açılışı gerçekleştirilen fotoğraf sergisi 5 Haziran Pazar günü sona erecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız