SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örnek Bir Kişiliği Vardı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:45:23
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Koyunoğlu Mahallesi’nde yapılan ve Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü merhum Cemal Aslan’ın isminin verildiği Temel Beceri ve Eğitim Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı H.Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, Genel Sekreter Arif Emecen’in yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, daire başkanları, şube müdürleri, muhtarlar, merhum Cemal Aslan’ın ailesi ve basın mensupları ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Açılış töreni sırasında merhum Cemal Aslan’ın kardeşi İbrahim Aslan kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Aynı zamanda Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan İbrahim Aslan, ağabeyini unutmayıp ismini Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’ne veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine ailesi adına teşekkür etti.

ÇAKIR: "CEMAL ASLAN’IN ÖRNEK BİR KİŞİLİĞİ VARDI"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, merkezin iki önemli özelliği olduğunu belirterek, 2012 yılında kalp krizi sonucu vefat eden merhum Cemal Aslan adına açılan bu merkezin büyük anlam ifade ettiğini söyledi. Başkan Çakır, merhum Cemal Aslan’ın örnek bir kişiliği olduğunu belirterek, “O’nun samimiyeti vardı, dürüstlüğü vardı, kurum terbiyesi vardı. İşini çok severek ve inanarak yapan birisiydi. Kendi ilkeleri, kendi kuralları vardı. Güvenilir bir dost yapısı vardı. Kendisi görevi başında Hakk’ın rahmetine kavuştu. Mekânı cennet olsun, onu bir kez daha anmış olduk. Rabbim sevenlerine ve ailesine sabırlar versin, çocuklarını bağışlasın” dedi.

Temel Beceri ve Eğitim Merkezi ile ilgili de bilgiler veren Başkan Çakır, merkezin çok farklı ve güzel bir hizmet olduğunu söyledi. Bu merkezde çocuklara farklı bir eğitim verileceğini kaydeden Çakır, “Buradaki eğitim; sporla bilimi bir araya getirerek çocuklarımızı teknik ve bilimsel anlamda sporla buluşmasını sağlayacak ve onların gelişmesine yönelik olacak. Sabah ve öğlen iki program olacak. Haftanın bir günü de otistik çocuklarımıza tahsis edilecek. Buranın açılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. İnşallah burada çok güzel eğitimler verilerek, topluma ve çevresine faydalı güzel gençler, çocuklar yetişir. Malatya’mıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Çakır’ın konuşmasının ardından, ‘Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’nin kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı, ardından da törene katılanlarla birlikte merkez gezildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız