SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Örnek Davranış Sergilediler'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksek Okulu'nun (MMYO) öğrencileri kendi imkan ve gayretleri ile eğitim gördükleri kampüsün boya, badana, bakım ve onarımına katkıda bulundular. Böylece 45 bin TL'lik işin 20 bin TL'ye mal olduğu bildirildi.

MMYO'nun ikinci öğretim öğrencilerinden bir grup bir araya gelerek okudukları okulun bakım ve onarımı için kendi imkanlarıyla salon ve dış cephe boyası dahil, kapı pencere değiştirilmesi gibi yerleri, tamamen elden geçirerek yenilediler. Yaklaşık 45 bin TL tutarındaki hizmet karşılığını hesaplı çalışmalar sonunda 20 bin TL'ye mal ettiler.

MMYO Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programa İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, MMYO Müdürü Prof. Rıfat Güneş, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma yapan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, "Ben bu olaya işin maddi boyutundan daha çok müteşebbis ruhunun üniversitemiz öğrencileri tarafından ortaya çıkması yönünden bakmak istiyorum. Okulumuz öğrencileri bir araya gelerek katkı ve hizmet sunabilme projesi tamamlamışlardır. Böylesi bir girişim daha değişik ve farklı alanlarda da projelendirilerek müteşebbis ruhunun ne kadar önemli ve faydalı olabileceğinin kanıtlanabileceğini göstermiştir. Bu başarıyı ortaya koyan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, kutluyorum" dedi.

MMYO Müdürü Prof. Rıfat Güneş ise, "Kendi imkan ve gayretleri ile örnek bir davranış sergileyen okulumuz öğrencileri yaptıkları hizmet ve katkılar ile adeta okulun çehresini değiştirdiler. Okulumuzun ciddi bir şekilde boya, badana ve bakıma ihtiyacı vardı. Yapılan bu hizmet manevi yönü ile de ayrı bir değer kazanmıştır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız