SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örnek Gösterilen Okuluz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:00
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi'nin yıl sonu etkinliğinde öğrenciler, yaptıkları resimleri sergiledi. 
 
Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Okul Müdürü Hüseyin Kara, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. Resim sergisinin açılışının ardından Malatya Okuyor Kampanyası’nda dereceye giren velilere belge ve hediyeleri verildi. Öğrencilerin şiir ve müzik dinletisinin yanı sıra programda "Karagöz'ün Dönüşü" isimli tiyatro oyunu ve Senem Koç tarafından özel bir gösteri sunuldu. 
 
Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hüseyin Kara, program öncesi yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimiz çeşitli branş ve kategorilerde yapılan yıl boyu yarışma ve etkinliklerde dereceler ve birçok başarılar elde etti. Okulumuz örnek gösterilen okullar arasındadır. Genç ve dinamik yapıda bir kadroya sahibiz. Ekip olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarı ekip işidir. Birlikte çalıştığım arkadaşlarımı kutluyorum. Yeni okul binası için de talebimiz var. İl Milli Eğitim Müdürümüz gereken desteği sağlıyor. Son sınıftaki öğrencilerimiz mezun olacak. Okul açıldığından bu yana bu yıl 2. kez mezun vermiş olacağız. Biz onları geleceğe hazırladık, onlarda en güzel yerlerde önce kendilerini, sonra da okulumuzu temsil edeceklerdir" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız