SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Örnek İşler..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Yalçın Koreş İlköğretim Okulu, ev hanımlarına yönelik bilgisayar kursu açarken, kitap okuma ve toplama kampanyası da düzenleyerek örnek hareket gösterdi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, yardımcıları Mahmut Berk ve Yücel Abik ile Minibüsçüler Odası Başkanı Arif Kiraz'ın da katıldığı bir programla, Çilesiz Mahallesi'nde bulunan Yalçın Koreş İlköğretim Okulu'nda 34 ev hanımına verilen bilgisayar kursu gezildi. Okul müdür yardımcısı Ahmet Turan Yılmaz ile sınıf öğretmeni Mehri Çelik'in verdiği 72 saatlik birinci dönem kursun tamamlandığı belirtildi.

Bu arada, Yalçın Koreş İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen kitap okuma ve toplama kampanyasında da bir ilk gerçekleştirildi. Minibüslere asılan kitap toplama yazısı okuyan veliler, minibüsçülerin de yardımı ile okula bin 500 adet kitap getirildi. Yapılan tasnif sonucunda 350 kitap okul kütüphanesine kazandırılırken, bin 150 adetinin de geri dönüşüme gönderilmek üzere tasnif edildiği belirtildi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, gerek ev hanımlarına verilen bilgisayar kursu ve gerekse de kitap okuma ve toplama kampanyasında örnek hareket sergileyen Yalçın Koreş İlköğretim Okulu yetkilileri, mahalle muhtarı, minibüsçüler ve velileri kutladı.

Minibüsçüler Odası Başkanı Arif Kiraz ise, Çilesiz Mahallesi'ne çalışan 15-20 minibüsün kitap toplama kampanyasına destek verdiğini belirterek, Çilesiz hattına çalışan minibüsçülerin örnek hareketini diğer mahallere çalışan minibüsçülerin de göstereceğini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız