SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Örnek Kermes..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazi İlköğretim Okulu, "Ağaçlandırma ve Malatya Okuyor" kampanyasına destek vermek amacıyla kermes düzenledi.

Okul binasında düzenlenen kermese Vali Ulvi Saran, Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut ve Gazi İlköğretim Okulu Müdiresi Gülten Turfanda'nın yanı sıra, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Vali Saran kermes açılışı öncesinde yaptığı konuşmada, Malatya'da öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine katkı vermelerinin kendilerini ümitlendirdiğini söyledi. Vali Saran, Ağaçlandırma ve Malatya Okuyor kampanyalarında önemli adımlar atıldığına dikkat çekerek, "Gazi İlköğretim Okulu'nun Ağaçlandırma ve Malatya Okuyor kampanyaları için kermes düzenlemeleri çok manidardır. Öğrencilerimiz geçtiğimiz günlerde beni ziyaret ederek, kampanyalara 3 bin TL maddi destek verdiler. Bu da kampanyaların
devamıyla ilgili bizleri oldukça ümitlendirdi. Bu kermeste derin bir tutku içermektedir" dedi.

Öğrencilerin kampanyalara destekte bulunmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Vali Saran, "Kasım ayında Beydağına fidan dikiminde bulunacağız. Beydağı, yemyeşil bir örtüye kavuşacak. Tabi bu zaman alacak ama bir yerden başlamak gerekiyordu. Hiç başlamasaydık, yüzyıllar boyu çıplak kaya parçalarına bakıyor olacaktık. Ancak güçte olsa, bu sosyal sorumluluk projesini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.
Malatya Okuyor kampanyasına da değinen Vali Saran, "3 kategori de Malatya Okuyor kampanyasını başlattık. Kampanya başarılı bir şekilde devam ediyor. 41 bin öğrencimiz bu kampanyaya katılıyor. Bu öğrencilerimiz yaklaşık 300 bin kitap okudu. Öğrenci başına 6 kitap düşüyor. Gençlik için yaptığımız en büyük yatırımın başarıyla devam etmesi bizleri sevindiriyor" şeklinde konuştu.

Gazi İlköğretim Okulu Müdiresi Gülten Turfanda ise, Gazi İlköğretim Okulu olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman katkıda bulunduklarını, bundan sonrada destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Ulvi Saran, Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut ve Gazi İlköğretim Okulu Müdiresi Gülten Turfanda kermes açılışını gerçekleştirdi. Kermesi gezerek, aldığı eşyalarla maddi katkıda bulunan Vali Saran, kermesteki müzik dinletisine de eşlik etti. İlköğretim öğrencilerinin söylediği şarkılara tempo tutan Vali Saran'ın bir hayli mutlu olduğu gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız