SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örnek Milletvekilliği Yaptım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:56
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Av. Banu Özşen Sevil, Yeşilyurt Belediye  Meclis üyeleri Günnur Tabel ve Orhan Tanataş ile parti yöneticileri Ali Rıza Bozkurt ve Yakup Korkmaz’la birlikte İlyas,Bentbaşı ve Melekbaba mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek mahallenin sorunları hakkında bilgiler aldı. İlyas Mahallesi Muhtarı Faik Şahin, Bentbaşı Mahallesi Muhtarı Bilal Şahin ve Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir tarafından mahalleler hakkında bilgiler alan Ağbaba, yaklaşan seçimler öncesi değerlendirmelerde bulundu. 

GEREKTİĞİNDE TARTIŞTIK

“1 Kasım’da tüm yurttaşlarımızın sandık başına giderek oy kullanmasını bekliyoruz.” diyen Ağbaba, bu konuda herkesin duyarlı olmasını istedi. “Bir Malatya Milletvekili olarak görevim, Malatya’nın dertlerini, sorunlarını mecliste gündeme getirmek, çözümü için mücadele etmek” şeklinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ”4 yıl boyunca bunu yapmaya çalıştık. Malatya’nın ne sıkıntısı varsa her türlü sorununu gündeme getirdik. Gerektiğinde Malatya için tartıştık. Malatya’nın vekili olmak için uğraştık” dedi.

BİZ BAYRAĞI ONDAN DEVRALDIK

Ağbaba konuşmasının devamında “Benden önceki milletvekilimiz Malatya’da herkesin sevdiği Mevlüt Aslanoğlu’ydu. Biz bayrağı ondan devraldık. Önümüzde güzel bir örnek vardı.Kolay milletvekilliği yapamazdık. Biz de onun yerini arattırmamaya çalıştık. Mevlüt bey geçtiğimiz yıl rahmetli oldu.Malatya’da herkesin sağcısının solcusunun herkesin çok kalpten sevdiği, Malatyalıların Mevlüt Babasının oğlu Erdem Aslanoğlu’nu partimiz 2. sıradan aday gösterdi.Umarız Malatyalılar Mevlüt beye olan sevgilerini gösterirler. Umarız Erdem Aslanoğlu da Malatya’yı babasının yerine temsil etme imkanı bulur”ifadelerini kullandı.

HERKES MALATYA’NIN DEĞERİNİN BİLMELİ 

Ağbaba, “Hiç kuşkusuz ki Malatya’nın sahipsiz olmadığını göstermeye çalışıyoruz. Umarız önümüzdeki günlerde sıkıntıları dile getiren değil, bu sorunları çözen iktidar milletvekili oluruz. Kamuoyu yoklamaları da CHP’nin iktidarın ana ortağı olacağını gösteriyor. Türkiye’de örnek bir muhalefet milletvekilliği yaptığıma inanıyorum.Meclisteki istatistik sonuçları bunu gösteriyor. Türkiye’nin en başarılı milletvekillerinden biriysek, umarım Türkiye’de iktidarın da en başarılı milletvekillerinden biri olurum. Malatya’ya daha fazla katkımız olur. Her gittiğim yerde söylüyorum; insanıyla, toprağıyla, suyuyla havasıyla Dünya’nın en güzel kenti Malatya. Malatya’nın değerini herkesin bilmesi gerekiyor. Ben de bütün Türkiye’de her yerde bu değeri anlatmaya çalışıyorum.Bu seçim sürecinin herkese hayırlı olmasını diliyorum.Umarız CHP bu seçimlerde iyi bir sonuç alarak iktidar olur.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız