SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Örnek Mükellef' Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, ‘Örnek Mükellef’ olarak belirlenen vergi mükellefleri bağlı bulundukları Beydağı ve Fırat Vergi Dairesi Müdürlüklerince bir kısmı ziyaret edilirken ziyaretlerin Perşembe gününe kadar devam edeceği öğrenildi.

Ziyaret kapsamında Görüş Gazetesi'ni de ziyaret eden Fırat Vergi Dairesi Müdürü Nazmi Saraçoğlu ve Vergi Dairesi yetkilileri gazete sahibi Cevdet Barış’a çiçek verdi.

Fırat Vergi Dairesi’nce belirlenen ‘Örnek Mükellefler’in;

Gayrimenkul Sermaye İradı (GMSİ)’nda
1.Naim Orhanoğlu, 2. Remzi Kırıcı, 3. Zinnet Turgut.

Gelir Vergisi’nde 1.Kemal Küçük, 2. A.Cevdet Barış (Görüş Gazetesi), 3. Yakup Birol Kılıç.

Kurumlar Vergisi’nde 1. Malatya Sentetik Çuval Dokuma Ltd.Şti., 2. Esenlik Şirketi, 3.Öz Nesil Tavukçuluk

Serbest Meslek Erbabı’nda, 1.Ekrem Turgut, 2.İlter Çırpıcı, 3.Cüneyt Şirolu olduğu bildirildi.

Öte yandan Beydağı Vergi Dairesi mükelleflerinden de ‘Örnek Mükellef’ olanlar ziyaret edildi. Bu ziyaret kapsamında Yeni Malatya Gazetesi sahibi Hüseyin Güntürk’e Beydağı Vergi Dairesi Müdürü Mürşit Kılıç çiçek verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız