SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örnek Olacak"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediye tarafından yaptırılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının yapıldığı yerlerde incelemelerde bulundu.
 
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Ahmet Ceylan ve Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile daire müdürleri ile birlikte Aslantepe Caddesi'ne giden Başkan Çakır, çalışmaları yerinde gördü. 
 
Vatandaşlarla da sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Çakır, Aslantepe Caddesi yoğun trafiğin yaşandığı bir cadde olmasına rağmen, dar olduğu için zaman zaman sıkıntılar yaşanıyordu. Bu nedenle ilk etapta yol güzergahı üzerindeki bazı evlerin kamulaştırılması yapılarak yol genişletme çalışmasını başlattık. Ardından da başta yağmursuyu drenaj kanalı döşenmesi işi olmak üzere, kanalizasyon ve içmesuyu alt yapılarını yenileyerek, abone bağlantılarını gerçekleştirdik”. dedi. 
 
Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra da üst yapı çalışmalarına başlandığını söyleyen Belediye Başkanı Çakır,” Şu anda Aslantepe Caddesi’nin kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında burası da örnek caddelerimizden biri olacak. Ayrıca Sancaktar Mezarlığı-Aslantepe Caddesi arasında yapımı devam eden yaya üst geçidinin de hizmete girmesiyle birlikte, bu caddeyi kullanan yayalarımız  Çevre yolunu da çok daha güvenli bir şekilde geçebilecekler. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir”  dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız