SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örnek Oldu, Yol Gösterdi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:41:57
A- A+ PAYLAŞ

Vali Vasip Şahin, 30 Ağustos Zaferi'nin 91'inci yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Milletimiz, Kurtuluş Savaşı ile bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da örnek olmuş ve yol göstermiştir."dedi.

Vali Şahin'in, açıklaması şöyle: 

"Ezelden beri hür yaşamış ve hür yaşamaya da devam edecek olan Büyük Türk milleti ve onun kahraman ordusu, yurdunu işgal edip, esaret altına almak ve kendisini tarih sahnesinden silmek isteyen işgalci güçlere karşı vermiş olduğu onurlu savaşın 30 Ağustos 1922 günü Dumlupınar’da taçlandırıldığı gün olan bugün Büyük Zaferinin 91’inci yılını gururla kutluyoruz.

Bu zafer ile Anadolu insanı, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekün verdiği onurlu mücadelesini, milli birlik ve beraberliğini ve milleti ile bütünleşmiş kahraman Ordumuzun gücünü tüm dünyaya göstermiş oldu. 

Büyük Türk milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, inançlı mücadelesinin sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır. Her zaman bağımsız yaşamış ve yaşamaya da devam edecek olan milletimiz, Kurtuluş Savaşı ile bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da örnek olmuş ve yol göstermiştir. 

Şanlı Kurtuluş Destanımızın yazıldığı, Hürriyet ve İstiklalimizin teyit edildiği Büyük Zaferin 91’inci yılında Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizi saygı ve minnetle, şehitlerimizi rahmetle anıyorum."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız