SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Örnek Olmalı..'

A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da yaşayan Malatyalı işadamı ve MEV Ankara şube başkanı Ekrem Dernek'in, Annesi Nadire Dernek adına Orduzu beldesinde yaptırdığı ilköğretim okulu binasından sonra Merkez Cemal Gürsel Mahallesine babası Hasan Dernek adına yaptırdığı Sağlık ocağı binasının açılışı düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Sağlık Ocağı binasının önünde gerçekleştirilen törene, Vali Halil İbrahim Daşöz, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya Belediye başkanı Cemal Akın, İstanbul Üniversitesi Rektörü hemşerimiz Prof. Dr. Mesut Parlak, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Vergi İdaresi Başkanı Niyazı Özkök, CHP İl başkanı Celal Berktaş, ESKKK başkanı Ali Evren, MEV Başkanı Şaban Taçyıldız, Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi Vakfı başkanı Hasan Meşeli, CEM Vakfı Malatya şube Başkanı Eşref Doğan, Ziraat Odası başkanı Bayram Polatbaş, Verem Savaşı Derneği başkanı, Muhtarlar derneği başkanları, MEV Ankara ve Malatya şube temsilcileri, İl dışından da olmak üzere çok sayıda işadamı ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılış töreninde yapılan konuşmalarda sağlık ve eğitimin önemi ve Hayırsever işadamının bu davranışının diğerlerince de örnek alınması gerektiği vurgulandı.

Konuşmalardan Devlet-Vatandaş işbirliği ile gerçekleştirilen ve yaklaşık 500 milyar liraya mal olan sağlık ocağı binasının yapımına yüzde elliden fazla katkı sunan işadamı Ekrem Dernek’e Vali Daşöz tarafından, binanın yapımında proje ve teknik anlamda katkı sunan inşaat mühendisi damadı Hakan Tahtalı’ya Sağlık İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin tarafından plaket verildi.

Binanın açılış kurdelesi Vali Daşöz, Milletvekili Aslanoğlu, Rektör Parlak, İşadamı Dernek, Belediye Başkanı Akın ve mahalleyi temsilen bir çocuk tarafından kesildi.

3 katlı olarak yapılan sağlık ocağının gezilmesinden sonra tören sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız