SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Örnek Polise Ödül

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da örnek bir davranış gösteren polis memuru Ahmet Deniz, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya tarafından ödüllendirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli polis memuru Ahmet Deniz, 2008 yılında görev yaptığı Ankara'dan Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atandı. Saray Mahallesi'nde ev tutan 28 yaşındaki Ahmet Deniz, evde deri bir mont buldu. Montun cebinde 5 bin TL para olduğunu gören polis memuru, deri montun kendisinden önceki kiracıların olabileceğini düşünerek, paranın sahibini aramaya başladı. Kaçakçılık Şubesi'nin de desteğini alan Deniz, en sonunda paranın sahibini buldu. Paranın sahibi Alzheimer hastasıydı ve paranın kendisinin olduğunu hatırlamıyordu. Örnek polis memuru, şahsın oğlunu bularak, parayı sahibine teslim etti.

Ahmet Deniz, bu örnek davranışından dolayı, Polis Teşkilatının kuruluşunun 165. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde şehit aileleri için düzenlenen yemekte, Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Polis arkadaşımızın örnek davranışından dolayı kendisini kutluyorum. Arkadaşımız bir ev tuttu. Boş bir evde sadece deri bir ceket vardı. Ceketin içerisinden hatırı sayılır bir para çıkıyor. Paranın sahibi da Alzheimer hastası ve parayı unutmuş. Arkadaşımız da oğluna ulaşarak, parayı sahibine teslim etti. Arkadaşımızı bu örnek davranışından dolayı ödüllendirmek istedik. Bizi duygulandırdı. Güvenimizi bir kez daha artırdı. Kendisini örnek davranışından dolayı kutluyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız