SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örnek Yönetim Sergilemiştir"

A- A+ PAYLAŞ
 
Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği (BİLSAM) tarafından İl Genel Meclisi Salonu'nda düzenlenen konferansa katılan İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Macit Kenanoğlu, "Osmanlı örnek yönetim sergilemiştir" dedi. 
 
Konferansın açılış konuşmasını yapan BİLSAM üyesi İnönü Üniversitesi öğretim görevlisi Oğuzhon Göktolga, "Aynı sokağın çocukları değiliz ama, aynı mahallenin insanıyız" düsturu ile haraket ettiklerini anlatarak, "Bu anlamda farkıl düşünenler olabilir. Ezber bozucu ve ufuk açıcı konferasllar yapıyoruz" dedi.
 
"Osmanlı millet sistemi" konulu konferans veren İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Macit Kenanoğlu,Osmanlı İmparatorluğu'nun yüzyıllardır  devam etmesindeki başarısını anlattı.
 
FOTOĞRAF : İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Macit Kenanoğlu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız