SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Örsal'dan Ampute Takıma Veda

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı görevinden Konya Hava Savunma Eğitim Okulu ve Merkezi Komutanlığı'na atanan Tümgeneral Alaeddin Örsal, Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği'ne veda ziyareti gerçekleştirdi.

Tümgeneral Örsal, 2 yıllık süreç içerisinde ampute futbolun Malatya'da geliştirilmesi için Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği ile ortak çalışmalarda bulunduklarını belirterek, "Yeni görevim dolayısıyla Malatya'dan ayrılıyorum. Sizlerle güzel çalışmalarımız oldu. İnanıyorum ki, ampute futbol Malatya'da daha da gelişecektir" dedi.

Ampute futbol takımı antrenörü Albay Tahir Güven ise 13 gazi ve 8 engelli sporcu ile futbol takımının çalışmalarını yürüttüğünü kaydederek, "Turnuvalarda birçok başarı elde ettik. 2 yıllık süreç içerisinde 2. Ordu Komutanlığımız ve Valiliğimiz bizlere destek verdi. Bizler de ampute futbolu Malatya'da iyi bir yere getirmek ve Türkiye genelinde başarılarımızı artırmak için çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Erol Ayhan da 2. Ordu Komutanlığı başta olmak üzere, Valilik ve Malatya Belediyesi'nin kendilerine destek verdiğini ifade ederek, "Özellikle Komutanımız bizlere hep katkıda bulundular ve bizleri yalnız bırakmadılar. Yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız