SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Orta Alanı da Kapatacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:37:06
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yaş Sebze Meyve Hali Komisyoncular Dernek binasının açılışı törenle gerçekleştirildi.

Dernek binasının açılışına; AKP  Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Hüseyin Cemal Akın,  Malatya Belediye Başkanı ve AKP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanadayı Hacı Uğur Polat katıldı.

Dernek binası açılışında konuşan Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye ve Malatya için çok önemli hizmetler yapan AKP’nin 30 Mart’ta Malatya’da yeniden yönetime talip olduğunu söyledi.

Çalık, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, “Oynanan oyunları hepinizin görmesini istirham ediyorum. Bu büyük oyunun hepimiz farkındayız. İşte o büyük oyunun bozmak için hep beraber Sayın Başbakanımıza sahip çıkalım” dedi.

 Milletvekili Cemal Akın, Malatya’nın her geçen gün büyümesini devam ettirdiğine dikkat çekerek, “Malatya’mız kavşak bir noktada bulunuyor. Jeopolitik konumu nedeniyle her geçen gün daha da büyüyor. Bundan dolayı bizde belediye başkanlığımız döneminde Avrupa standartlarına uygun bir hal binası Malatya insanımızın hizmetine sunduk” diye konuştu.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yaş Sebze Meyve Hali Komisyoncular Dernek eski ve yeni yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, hal esnafıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bizi birçok kere burada misafir ettiniz. Sizlerle her zaman beraber olduk. Sorun ve isteklerinizi dinledik. Sorunlarınızın birçoğunu çözdük. Bazı sorunları da çözmeye devam ediyoruz. İnşallah bugün iletmiş olduğunuz sorunları da ileriki dönemde çözeceğiz” şeklinde konuştu.

“SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Malatya Belediye Başkanı ve AKP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ahmet Çakır, Yaş Sebze Meyve Hali’nin altyapı çalışmalarını tamamlayarak, esnafın yaşadıkları sıkıntıları çözdüklerini dile getirdi.

Çakır, Yaş Sebze Meyve Hali’nin çok büyük bir alan üzerine kurulduğunu kaydederek, orta alanı da hazırlayacakları projeyle kapatacaklarını belirtti.

Malatya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Dernek Başkanı Celal Akbay, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Akbay, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a, Yaş Sebze Meyve Hali’ne yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür etti. Akbay, Çakır’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Açılışın ardından Malatya Belediye Başkanı ve  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, parti heyetiyle birlikte Yaş Sebze Meyve Hali esnafını ziyaret etti. Hal binasında çalışan işçilerle fotoğraf çektiren Çakır, eliyle herkese tatlı ikramında bulundu. AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise portakal soyarak, herkese ikram etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız