SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Orta Sahada İyi Bir 3'lü Olduk"

0
Güncellendi - 2018-03-16 01:54:33
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, orta alanda Azubuike ve Murat Yıldırım ile birlikte iyi bir üçlü olduklarını söyledi.

  Kara, Trabzonspor maçına takım halinde iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “Her maça hazırlandığımız gibi Trabzonspor maçına da ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Trabzon deplasmanı zorlu olacak. Ne kadar iyi bir takım olduklarını biliyoruz. Ona göre hazırlanıp, sahaya çıkarak, elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” diye konuştu.

  Takımın iyi yolda olduğunu kaydeden Kara, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beklentilerin üzerinde olduğumuzu düşünüyorum. Saha içerisinde bu mücadelemizi sürdürürsek, Malatyaspor’u puan sıralamasında daha iyi yere getiririz. Bunun içinde önümüzde engel yok. Takım olarak mücadelemizi sürdürüp, bunu başarmak istiyoruz.”

  Kara, kendisi açısından Trabzonspor maçının hem duygusal hem de güzel olacağını belirterek, “Trabzonspor maçına ekstra bir hazırlığım yok. Ben bütün maçlara en iyi şekilde hazırlanıyorum. Maçlara kafa ve fiziksel olarak en iyi şekilde hazırlanıp, sahada takımımı adına her şeyimi veriyorum. Trabzonspor maçına da aynı şekilde hazırlanıyorum” ifadelerini kullandı.

  Orta alanda Okechukwu Godson Azubuike ve Murat Yıldırım ile birlikte iyi anlaştıklarını kaydeden Kara, “Aslında ilk başta lige böyle başlamamıştık. Sonradan 4-3-3 taktiğine dönüp, ortada ben, Murat Yıldırım ve Azubuike her maç geçtikçe birbirimize daha çok alıştık. Azubuike ve Murat Yıldırım mücadele eden çok iyi oyuncular. Ligde kalite anlamında da iyi bir üçlü olduğumuza inanıyorum. İnşallah önümüzdeki maçlara da buna yansıtıp hem kendi başarımızı sürdürürüz hem de takımımızın başarılı sonuçlar almasına katkı sağlarız. Sadece biz üçümüz değil, takımdaki bütün arkadaşlarımız iyi mücadele ediyor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • BABA (6 yıl önce)
    Helal sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    trabzonspordan kiralık gelen bu adamı trabzon maçında iyi takip edin!
    0
    0
    Yanıtla