SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortada Haksızlık Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:52:45
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dilek Belediyesi tarafından işten çıkarılan işçilere  destek vermek amacıyla Dilek’te temaslarda bulundular.
 
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, İl Başkan Yardımcıları Abdulvahap Ayzabar, Hakkı Akkoyun, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abbas Akıncı , CHP Dilek Belde Başkanı Süleyman Akıncı ile birlikte Dilek’e gittiler.
 
CHP’li heyet ilk olarak, Dilek’te 27 yıl belediye başkanlığı yapan Muzaffer Güven’i evinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. CHP İl Başkanı Enver Kiraz ziyarette yaptığı konuşmada “Dilek’te çok uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış, sağ iktidarlar döneminde bile  belediye başkanı olmayı başarmış ,parti büyüğümüz Muzaffer Güven’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk” dedi.
 
Dilek  Eski Belediye Başkanı Muzaffer Güven  ise yaptığı konuşmada , yıllarca belediye başkanlığı yaptığını, tek bir ceza almadığını belirterek “şimdiki belediyenin işçileri işten çıkarmasının hukuksuz olduğunu” ifade etti.
 
CHP Yöneticileri daha sonra CHP Dilek  Belde Örgütü’nü ziyaret ederek ,Dilek Belediyesi tarafından işten çıkarılan işçiler ile bir araya geldiler. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz “ Ortada bir haksızlık var. Bizler sizlere destek olmak için yanınıza geldik. Belediye Başkanımız ile görüşüp sorunun çözümü için çaba göstereceğiz.” dedi.
 
CHP İl Başkanı ve yöneticileri daha sonra Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak’ı makamında ziyaret etti. CHP İl Başkanı Enver Kiraz, amaçlarının mağdur olan işçilerin sorunlarının çözümü olduğunu belirterek “ İşçiler aylardır işsizler. Çocuklarına ekmek götüremiyorlar. Sonuçta işten çıkarılan bu kişiler de Dilek’in evlatları. Birileri mağdur edilirken, başkalarının işe yerleştirilmesini doğru bulmuyoruz. Hukuki yollarla işe iadesi istenen işçilerin mağduriyetlerinin giderilmesini istiyoruz” dedi.
 
Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak  ise yaptığı konuşmada,  “Taşeron firma işçileri işten çıkardı. 3’ü kadrolu toplam 21 işçi yargı kararıyla işe iade edildi.Süreç devam ediyor.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız