SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ortağı Vurmuş

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:17:44
Ortağı Vurmuş
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da cinayete kurban giden kuyumcu ve inşaat müteahhidi Vahap Efe’nin, olaydan 4 gün önce cezaevinden tahliye olduğu ve 1 yıl önce İstanbul’da bir kişiyi yaralamaktan ceza aldığı bildirildi.
 
Malatya’da geçtiğimiz 5 Temmuz Perşembe günü merkez Hasan Varol Mahallesi 5. sokakta tabanca ile 7 el ateş açılarak öldürülen kuyumcu ve müteahhit Vahap Efe’nin cinayet zanlısı olarak eski ortağı Ahmet Duran Mısırlıoğlu ve bu şahısın suç ortağı Kemal Girgin’in tutuklanarak cezaevine konulduğu bildirildi.
 
Zanlıların, olaydan sonra buluştukları bir evde polisin düzenlediği baskın sonucu, 2 adet 9 mm. çaplı ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandıkları bildirildi.
 
Öldürülen Vahap Efe’nin İstanbul’da 1 yıl önce bir kişiyi silahla yaralamaktan dolayı girdiği cezaevinden olay gününden 4 gün önce çıktığı belirlendi.
 
Eski ortağının tahliye olduğu bilgisini alan Ahmet Duran Mısırlıoğlu, arkadaşı Kemal Girgin ile Malatya’ya gelerek, cinayeti işledikleri iddia edildi.
 
Her iki ortak arasında yaklaşık 3 milyon TL tutarında bir alacak-verecek nedeniyle anlaşmazlık yaşandığı ve  öldürdüğü ortağı ile alacak verecek meselesi nedeniyle kavgalı olduklarını itiraf ettiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız