SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Akıl ile Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:40:34
A- A+ PAYLAŞ

Birlik Vakfı Malatya Şubesi Yönetim Kurulu, kulüp ve komisyon başkanlarıyla ile birlikte, 30 Mart mahalli seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Çakır ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek tebrik ettiler. 

Ahmet Çakır’ı ziyarette konuşan Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, “Sayın Başkanın Malatya’mıza ilk 5 yıllık döneminde büyük hizmetler yaptı. İkinci döneminde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak büyük projelere imza atacağına inanıyoruz”dedi.

Kısa bir zaman önce açılmasına rağmen Birlik Vakfı Malatya Şubesi'nin birçok etkinlik ve çalışma yaptığını belirten Ergül, bir STK olarak Malatya’nın hayrına yapılacak tüm çalışmalara destek olacaklarını vurguladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Birlik Vakfı Malatya Şubesi yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Çakır, vakıf ve STK'larla birlikte ortak akıl ile çalışacaklarını ve zaman zaman STK'ları ziyaret ederek istişarelerde bulunacağını ifade etti.

Daha sonra Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı yönetim olarak ziyarette bulunan Birlik Vakfı Malatya Şubesi, Başkanı Sadi Ergül, başkanı tekrar seçilmesinden dolayı tebrik ettikten sonra, Malatya’da 2. bir devlet üniversitesinin açılması için belediye ve diğer STK'larla işbirliği yaparak bu konuda öncülük yapmak istediklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, AKP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Malatya ziyareti sırasında Sadi Ergül’ün 2’nci üniversite konusunu gündeme getirerek herkesi mutlu ettiğini ifade etti. Gürkan, bu konuda Birlik Vakfı’nın öncülüğünde kamuoyu ve stk çalışmalarına tam destek vereceklerini vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız